Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

U prvu godinu doktorskih akademskih studija se može upisati lice koje ima:

  • završene master akademske studije, sa najmanje 300 ESPB bodova i opštom prosečnom ocenom 8,00 (osam) na osnovnim akademskim i master akademskim studijama;
  • akademski naziv magistar iz odgovarajuće oblasti, ako doktorat ne stekne prema ranije važećim zakonskim propisima i u roku predviđenim zakonom.

Strani državljanin se može upisati na studijski program po istim uslovima kao i domaći državljanin. Kandidat - strani državljanin, prilikom prijavljivanja na konkurs, podnosi stranu visokoškolsku ispravu, koja je priznata u Republici Srbiji, o završenim studijama i ostvarenom broju ESPB bodova.

Pogledajte više

Celokupna školarina na doktorskim akademskim studijama za školsku 2024/25. godinu iznosi 10.000€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate za celokupne doktorske studije, uz mogućnost plaćanja po 3. 000€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate za svaku školsku godinu i 1.000€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate za odbranu doktorske disertacije na kraju studija.

Pogledajte više

logo