Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

Obaveštenja za studente

Poštovani studenti, Prijave ispita za januarsko-februarski ispitni rok vršiće se isključivo putem studentskog web servisa eStudent.
Poštovani studenti, U cilju unapređenja kvaliteta procesa studiranja, kreiran je studentski servis eStudent. Obaveštavamo vas da studenti koji još uvek nisu izvršili postupak registracije to učine u najkraćem mogućem roku.
Obaveštavaju se studenti da zbog predstojećih praznika fakultet neće raditi od 30. decembra 2022. godine do 6.januara 2023.godine. Prvi radni dan u narednoj godini je 9.januar 2023.godine.
Poštovani studenti, u cilju unapređenja kvaliteta procesa studiranja kreiran je studentski web servis eStudent koji počinje sa radom 02.12.2022. u 13h. Studentski servis eStudent omogućava studentima online prijavu ispita, pregled finansijske kartice, uvid…
Svečani prijem Master studenata Fakulteta, održaće se u četvrtak, 17. novembra 2022. godine sa početkom u 18h u amfiteatru Fakulteta. Studente će pozdraviti Dekan i prodekani Fakulteta, kao i dr Ivica Lazović, direktor…
 U petak 11.11.2022. godine, Fakultet neće raditi zbog državnog praznika.
logo