Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo

Konkursi

Obaveštavaju se studenti da je Vlada Mađarske u saradnji sa Tempus Fondacijom raspisala je konkurs za program Stipendium Hungaricum. Na konkursu će biti dodeljeno 50 stipendija za osnovne, master, doktorske studije, one-tier master’s i non-degree program. Rok za dostavu prijava je 15. januar 2021. godine.

Kontakt adresa elektronske pošte u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Informacije u vezi sa konkursom nalaze se na sledećim linkovima:

Za sve dodatne informacije obratiti se prodekanu za međunarodnu saradnju doc. dr Marijani Mladenov (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Obaveštavaju se studenti da je Ministarstvo obrazovanja, sporta, nauke i tehnologije Vlade Japana (MEXT) raspisalo konkurs za stipendije za srpske državljane za 2021. godinu. Konkurs je otvoren do petka 31.jula 2020. godine.

U pitanju su stipendije za osnovne studije, za postdiplomske studije kao i za studente istraživače. Informacije u vezi sa konkursom nalaze se na sledećim linkovima :

Za sve dodatne informacije obratiti se prodekanu za međunarodnu saradnju doc. dr Marijani Mladenov (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Student ste na master studjama ili na doktoratu i želeli biste da ostvarite svoj profesionalni san? Studirajte u Francuskoj, odaberite studijski program nivoa master 2 ili doktorata, na francuskom ili engleskom jeziku, na univerzitetu po vašem izboru: u Strazburu, Bordou, Grenoblu ili Parizu, ili bilo kom drugom univerzitetskom gradu u Francuskoj i ostvarite svoju zamisao zahvaljujući stipendiji koju dodeljuju Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji. Svake godine oko pedeset studenata iskoristi finansijsku podršku Vlade Francuske za nastavak studija u Francuskoj.

Uslovi i kriterijumi nalaze se na:

Konkurs za stipendije 2020-2021. otvoren je do 16. marta 2020.

Podnošenje kandidatura: Francuski institut u Srbiji, Zmaj Jovina 11, Beograd Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • 1
  • 2