Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

Konkursi

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe poziva sve zainteresovane student da se prijave na konkurs za učešće u projektu “Mir, ljubav i muzika” u okviru Erasmus+ programa.

Cilj projekta je organizacija zajedničkog učenja koje je posvećeno rešavanju konflikata i izgradnji mira uz upotrebu nenasilnih akcija kao sredstva za internacionalnu i lokalnu primenu od strane mladih.

Na konkurs mogu da se prijave student od 18-30 godina.

Projekat će biti realizovan u Španiji u gradu Alcala la Real u periodu od 2 – 9.7.2021. godine. Troškovi putovanja i transfera od i do aerodroma u Mlagi će biti refundirani. Smeštaj je obezbeđen za sve učesnike u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Prijavu možete izvršti putem e-maila prof. dr Nenadu Bingulcu na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Na sledećem linku možete pronaći detaljne informacije o konkursu:

Obaveštavaju se studenti da je Vlada Mađarske u saradnji sa Tempus Fondacijom raspisala je konkurs za program Stipendium Hungaricum. Na konkursu će biti dodeljeno 50 stipendija za osnovne, master, doktorske studije, one-tier master’s i non-degree program. Rok za dostavu prijava je 15. januar 2021. godine.

Kontakt adresa elektronske pošte u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Informacije u vezi sa konkursom nalaze se na sledećim linkovima:

Za sve dodatne informacije obratiti se prodekanu za međunarodnu saradnju doc. dr Marijani Mladenov (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Obaveštavaju se studenti da je Ministarstvo obrazovanja, sporta, nauke i tehnologije Vlade Japana (MEXT) raspisalo konkurs za stipendije za srpske državljane za 2021. godinu. Konkurs je otvoren do petka 31.jula 2020. godine.

U pitanju su stipendije za osnovne studije, za postdiplomske studije kao i za studente istraživače. Informacije u vezi sa konkursom nalaze se na sledećim linkovima :

Za sve dodatne informacije obratiti se prodekanu za međunarodnu saradnju doc. dr Marijani Mladenov (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

  • 1
  • 2
logo