Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

Centar za mirno rešavanje sporova i medijaciju je osnovan u oktobru 2021. godine sa ciljem da veštine komunikacije i mirno rešavanje sporova i nastalih konflikata promoviše široj javnosti i prezentuje sve prednosti koje iz toga proističu. Kao jedno od najvećih dostignuća savremene civilizacije, mirno rešavanje sporova i medijacija su veoma, ali i poražavajuće malo korišćeni u pravnoj i poslovnoj praksi. Jedan od mogućih razloga tome možemo pronaći i u nedostatku znanja šire javnosti o svim prednostima koje ima ovaj način rešavanja nastalih sporova. Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, kao visokoobrazovna institucija na kojoj se školuju budući pravnici, uvidela je potrebu promovisanja mirnog rešavanja sporova i medijacije, ali je to ujedno shvatila i kao svoju obavezu i misiju da učini boljom zajednicu u kojoj živimo.

Rukovodilac Centra
Prof. dr Sanja Škorić

Prof. dr Sanja Škorić

Rukovodilac Centra je prof. dr Sanja Škorić, profesorka Radnog prava, licencirani medijator (Ministarstvo pravde RS), izabrani miritelj (Republička Agencija za mirno rešavanje radnih sporova) i Lice upisano u Listu tela za mirno rešavanje potrošačkih sporova (Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS).


Kontakt:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, u okviru Centra za mirno rešavanje sporova i medijaciju, obavlja osnovnu obuku za posrednike - medijatore, za koju je ovlašćen od strane Ministarstva pravde Republike Srbije.

Pogledajte više

U okviru Centra za mirno rešavanje sporova i medijaciju, istaknuti univerzitetski profesori, sa bogatim iskustvom u mirnom rešavanju sporova, pružaju konsultantske usluge zainteresovanim pravnim i fizičkim licima u vezi njihovih sporova - upoznaju ih sa svim prednostima ove vrste rešavanja sporova.

PRIJAVA ZA OBUKU ZA POSREDNIKE
CENTAR ZA MIRNO REŠAVANJE SPOROVA I MEDIJACIJU

ZAKAŽITE MEDIJACIJU
CENTAR ZA MIRNO REŠAVANJE SPOROVA I MEDIJACIJU

logo