Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

OBAVEŠTENJE ZA JANUARSKO – FEBRUARSKI ISPITNI ROK

19.01.2023.godine Obaveštenja za studente

Poštovani studenti,

Prijave ispita za januarsko-februarski ispitni rok vršiće se isključivo putem studentskog web servisa eStudent.

Više informacija o studentskom servisu eStudent i načinu registracije možete pronaći na sledećem linku: OBAVEŠTENJE O POČETKU RADA STUDENTSKOG SERVISA eSTUDENT.

Januarsko – februarski ispitni rok traje od 30.01.2023. do 19.02.2023. god.

Pravo da prijave ispit u januarsko-februarskom ispitnom roku imaju svi studenti svih godina studija koji su upisani u školsku 2022/2023 godinu ili su u produženom režimu studiranja – apsolventi, a koji su uredno izmirili svoje finansijske obaveze (uplatili polovinu školarine do prijave ispita). Više informacija o školarini i stanju na vašoj finansijskoj kartici, možete videti na vašem nalogu na eStudent ili se možete obratiti službi za finansije na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prijava ispita traje od 20.01.2023. do 25.01.2023. god.

Broj ispita koji možete prijaviti je maksimalno 4. Ispit morate prijaviti kod nastavnika kod kojeg se slu[ali ispit i koji je određen u rasporedu ispita za januarsko-februarski ispitni rok.

VAŽNE NAPOMENE PRILIKOM PRIJAVE ISPITA

Za studente koji su ove školske godine (2022/2023.) prešli na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe sa druge visokoškoske ustanove:

 1. Na web servisu eStudent, na listi položenih predmeta trenutno nisu evidentirani svi priznati ispiti koje ste položili na drugoj visokoškolskoj ustanovi. Prijavljujete ispite prema dokumentu koji ste dobili od studentske službe prilikom upisa o priznatim/nepoloženim ispitima.
 2. Možete prijaviti samo ispite sa prethodnih godina studija ili sa tekuće školske godine, koje ste slušali u zimskom semestru.

Za studente u produženom režimu studiranja – apsolvente:

 1. Na web servisu eStudent, na listi predmeta koje možete da prijavite u ovom ispitnom roku neće se naći predmeti koje do sada u prethodnim ispitnim rokovima niste prijavljivali.
 2. Ukoliko želite da prijavite ispit koji vam se ne nalazi na listi predmeta potrebno je da pošaljete na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sledeće podatke:
  a)ime i prezime
  b)broj indeksa
  c)naziv predmeta
  d)ime i prezime nastavnika
logo