Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

Poziv na XVI međunarodni naučni skup ,,Pravnički dani - Prof. dr Slavko Carić’’

14.05.2019.godine Konferencije

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam uputimo Poziv na XVI međunarodni naučni skup ,,Pravnički dani - Prof. dr Slavko Carić", koji će se održati od 26. do 28. septembra 2019. godine, u organizaciji Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

Naučni skup i ove godine ima međunarodni karakter sa ciljem da na jednom mestu okupi naučnike i stručnjake iz različitih zemalja koji će uzeti učešće u radu skupa kroz prezentovanje najnovijih rezultata svojih naučnoistraživačkih i stručnih aktivnosti, iskustava i novih ideja na temu ,,Pravo i digitalne tehnologije".

Autori se pozivaju da dostave APSTRAKT u elektronskom formatu na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 27.05.2019. godine, i time prijave svoje učešće na ovogodišnjem skupu. Apstrakt mora biti napisan na srpskom i engleskom jeziku, u skladu sa pravilima navedenim u Uputstvu za pisanje i pripremanje rukopisa. Autori će biti obavešteni o prihvatanju apstrakta najkasnije do 03.06.2019. godine.

Više informacija o samom skupu, tematskim oblastima, kao i uputstvo autorima za pisanje i pripremanje rukopisa, dostupni su u prilogu ovog mail-a.

U nadi da ćete se odazvati pozivu, srdačno Vas pozdravljam.

Prof. dr Marko Carić - predsednik Organizacionog odbora

logo