Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

Specijalistički kurs: Medicinsko veštačenje

04.03.2022.godine Novosti
Naziv specijalističkog kursa: Medicinsko veštačenje

Medicinsko veštačenje predstavlja nezaoblaznu sudsko-procesnu radnju. Ono je najčešće nezaobilazna ali i presudna karika u donošenju odluka većine sudskih sporova. Razvoj medicinskog prava proteklih godina doveo je do toga da se potpunije definiše pozicija pripadnika zdravstvenih profesija, ali i pozicija pacijenata kao korisnika zdravstvenih usluga. Cilj navedenog je da se i zaštita ljudskih prava u vezi sa zdravljem podigne na viši nivo.

Za svakog studenta prava je veoma važno da bude dobro informisan i stručno obučen kako bi mogao doprineti efikasnosti sudskog procesa u kome će kao pravno lice, bilo advokat ili sudija, učestvovati. S toga zauzima veoma važno mesto u edukaciji ne samo lekara veštaka nego studenata prava, advokata, sudija i srodnih profesija.

Predavači:
  1. Prof. dr Ivan Joksić, redovni profesor Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta privredan akademija u Novom Sadu,
  2. Dr Vidoje Mitrić, sudija Višeg suda u Novom Sadu,
  3. Dr sci.Dragana Daruši, neurolog i specijalista u oblasti medicinsko prava, stalni sudski veštak za oblast medicina: neurologija i psihologija kriminala.

Svrha uplate: za specijalistički kurs Medicinsko veštačenje

Cena kursa: 6000 din rok za uplatu 20.05.2022.

Uplata na račun: 330–15003004-47

Nakon završenog seminara polaznici će dobiti dvojezični sertifikat.

Prijavu za specijalisti kurs možete izvršiti slanjem kopije uplatnice putem e-maila ili vibera.

Prof.dr Ivan Joksić


Kontakt:
064 5991514
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dr sci.Dragana Daruši


Kontakt:
063 502163
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Nakon završetka prijave biće preciziran termin održavanja on line specijalističkog kursa. Pored studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu na specijalistički kurs Medicinsko veštačenje mogu se prijaviti i svi drugi zainteresovani.

logo