1 2 3 4 5 6 7 8

SVE ŠTO JE VAŽNO DA ZNATE PRE PRETPRIJAVE

ZAŠTO STUDIRATI PRAVO?

Studije prava pružaju mogućnost studentima da razvijaju svest o pravima i odgovornostima, a time i da razvijaju svoje lične kvalitete. Prav(n)o obrazovanje daje ti široku osnovu i mogućnost da se uključiš u različite aspekte organizacije i uređenja društva. Svoje znanje možeš da usmeriš na rešavanje ključnih sistemskih i društvenih problema i na taj način doprineseš poboljšanju kvaliteta života.

Index1

Osnovne akademske studije traju četiri godine.

Index2

Po završetku studija stiče se zvanje
DIPLOMIRANI PRAVNIK i 240 ESPB.

Index3

Po završetku Osnovnih akademskih studija studenti postaju stručni i specijalizovani intelektualci.

Index4

Diplomiranim pravnicima su na raspolaganju široke mogućnosti zapošljavanja, unapređenja kvaliteta života i kontinuiranog profesionalnog razvoja.

Studijski program
Opšte pravo

kreiran je tako da kroz različite, brižljivo odabrane pravne predmete pruža studentima šira znanja upravo u onim segmentima pravnih instituta koji su neophodni da bi se zaokružila celina sadržaja predviđenih za usvajanje od strane budućih kadrova pravne struke. Savladavanjem studijskog programa, studenti postaju osposobljeni za obavljanje poslova u različitim organima, organizacijama, ustanovama, državnim i privatnim firmama i preduzećima.

Studijski program
Pravo, bezbednost i kriminalistika

kreiran je tako da kroz različite, brižljivo odabrane predmete pruža studentima sadržajna i kvalitetna znanja i osposobljava mlade stručnjake iz oblasti prava sa posebnim akcentom na znanja i veštine specifične materije iz oblasti bezbednosti i kriminalistike.

ŠTA KAŽU NAŠI STUDENTI?

ELENA INGNJATIĆ,
diplomirala 2021
Elena Ignjatić

Poruka za buduće studente je da odaberu ovaj fakultet jer će im pružiti sva potrebna znanja i veštine, nećete se pokajati.

ALEKSANDAR PAJTAŠEV,
student
Aleksandar Pajtašev

Budućim studentima i novim generacijama bih preporučio da upišu studije na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, jer smatram da pruža izuzetne mogućnosti, odličnu komunikaciju studenata i profesora, redovna i kvalitetna predavanja, kao i mogućnost sticanja novih kontakata i poznanstava, što je veoma bitno u struci pravnika.

SLAVICA VRBAJAC,
studentkinja
Slavica Vrbajac

Poruka za buduće studente je kratka i jasna: “Nećete pogrešiti pri odabiru fakulteta!”

PRETPRIJAVA

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu omogućava ti da popunjavanjem obrasca za pretprijavu obezbediš sigurno mesto na odabranom studijskom programu i ostvariš popust na školarinu u iznosu od 200 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Pretprijava kandidata traje do 15.5.2024. godine i važi za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija na svim visokoškolskim jedinicama.

Pretprijava se smatra prihvaćenom po dostavljanju potvrde o plaćanju naknade za troškove upisa u iznosu od 7.000,00 dinara, a koju je potrebno da dostavite lično ili putem e-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

U terminu za prijavu kandidata za polaganje prijemnog ispita potrebno je da dostavite dokumentaciju za prijavu.