Zašto upisati

Zašto studirati pravo?

Studije prava pružaju mogućnost studentima da razvijaju svest o pravima i odgovornostima, a time i da razvijaju svoje lične kvalitete. Prav(n)o obrazovanje daje ti široku osnovu i mogućnost da se uključiš u različite aspekte organizacije i uređenja društva. Svoje znanje možeš da usmeriš na rešavanje ključnih sistemskih i društvenih problema i na taj način doprineseš poboljšanju kvaliteta života.

Index1

Osnovne akademske studije traju četiri godine.

Index2

Po završetku studija stiče se zvanje
DIPLOMIRANI PRAVNIK i 240 ESPB.

Index3

Po završetku Osnovnih akademskih studija studenti postaju stručni i specijalizovani intelektualci.

Index4

Diplomiranim pravnicima su na raspolaganju široke mogućnosti zapošljavanja, unapređenja kvaliteta života i kontinuiranog profesionalnog razvoja.

Studijski program
Opšte pravo

kreiran je tako da kroz različite, brižljivo odabrane pravne predmete pruža studentima šira znanja upravo u onim segmentima pravnih instituta koji su neophodni da bi se zaokružila celina sadržaja predviđenih za usvajanje od strane budućih kadrova pravne struke. Savladavanjem studijskog programa, studenti postaju osposobljeni za obavljanje poslova u različitim organima, organizacijama, ustanovama, državnim i privatnim firmama i preduzećima.

Studijski program
Pravo, bezbednost i kriminalistika

kreiran je tako da kroz različite, brižljivo odabrane predmete pruža studentima sadržajna i kvalitetna znanja i osposobljava mlade stručnjake iz oblasti prava sa posebnim akcentom na znanja i veštine specifične materije iz oblasti bezbednosti i kriminalistike.

Šta kažu naši studenti?

SLAVICA VRBAJAC,
student master studija.
diplomirala 2021.
Slavica Vrbajac

Poruka za buduće studente je kratka i jasna: “Nećete pogrešiti pri odabiru fakulteta!”

ALEKSANDAR PAJTAŠEV,
masterirao 2022.
diplomirao 2021.
Aleksandar Pajtašev

Budućim studentima i novim generacijama bih preporučio da upišu studije na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, jer smatram da pruža izuzetne mogućnosti, odličnu komunikaciju studenata i profesora, redovna i kvalitetna predavanja, kao i mogućnost sticanja novih kontakata i poznanstava, što je veoma bitno u struci pravnika.

ELENA IGNJATIĆ,
masterirala 2022.
diplomirala 2021.
Elena Ignjatić

Poruka za buduće studente je da odaberu ovaj fakultet jer će im pružiti sva potrebna znanja i veštine, nećete se pokajati.

Prijava za polaganje prijemnog ispita

Prijemni ispit

Važni datumi

Upis

Za upis na prvu godinu osnovnih studija podnose se
overene fotokopije navedenih dokumenata.